Recenzija: Davines This Is A Sea Salt Spray

Osnivačica Opposite-a i brenda Skintegra, Jelena Skendžić Ratkajec, probala je Davines bestseller, This Is A Sea Salt Spray i podijelila s nama svoje iskustvo. Ako vas zanima možete li s njime postići popularan “beach waves” look tijekom cijele godine, čitajte dalje!

Piše: Jelena Skendžić Ratkajec

Davines This Is A Sea Salt Spray je sprej za postizanje volumena i valova u kosi koji definira teksturu kose s mat efektom. Specifična formula, osim soli, sadrži i njegujuće, hranjive sastojke.

Ovaj proizvod mi je otkriće i moram ga pohvaliti jer nitko ne priča o njemu, a meni je trenutačno jedini styling proizvod za kosu koji koristim. Jako ga volim zato što se osuši mat za razliku od recimo laka za kosu koji daje onaj ‘ljepljivi’ i umjetno sjajni izgled i osjećaj. Kosa je s njime baš nekako prirodno valovita i voluminozna kroz dan, a bez petljanja i težine. Preporučujem ga koristiti na suhu kosu, špricati s udaljenosti od nekih 20 cm i gužvati dio po dio, little goes a long way. Može se koristiti i na mokroj kosi, ali ja osobno nisam probala. Uopće ne isušuje moju kosu, no ja niti nemam velikih problema sa suhom kosom jer ju ne bojam niti peglam.

Jelena Skendžić Ratkajec

Mislim da je idealan za ravnu i valovitu kosu koja ima normalnu do tanku vlas, pogotovo ako želite postići beachy frizuru i malo opušteniji, messy izgled. Takva je moja kosa i super mi funkcionira za taj look. Postao mi je dio svakodnevne jutarnje rutine jer u dvije minute dobijem super frizuru koja izgleda prirodno, a opet stilizirano što mi je super za ljeto. 

Po mojoj procjeni proizvod će mi trajati vječno. 😃 Boca je ogromna, a zaista nije potrebna velika količina za moju kosu dužine do ramena.